aankomst sinterklaas in Dessel

Op zondag 10 november 2019 komt Sinterklaas en zijn zwarte Pieten om 14u aan aan de terreinen van Cleantrans aan de Goormansdijk in Dessel. Van hieruit gaat het in stoet naar het Campinaplein, waar alle kindjes persoonlijk bij Sinterklaas mogen komen en een geschenkje krijgen.Ondertussen wordt er gratis chocomelk en speculaas uitgedeeld en kunnen de volwassenen terecht aan de jenever/bierstand

Locatie

Dessel 2480 Goormansdijk Cleantrans, Goormansdijk 14u-14u30, Campinaplein vanaf 15u, Dessel

Dag kinderen van Dessel,

Op zondag 10 november 2019 is het weer zover!
Samen met mijn zwarte pieten en mieten kom ik weer naar Dessel.
Ook dit jaar wordt gezorgd voor een feestelijk onthaal.

De stuurman van mijn boot zorgt ervoor dat we stipt om 14 uur aanmeren aan de terreinen van Cleantrans op de Goormansdijk in Dessel.
Vandaar gaan we in stoet naar het Campinaplein.
Hier aangekomen kunnen de kinderen bij de Sint langs komen voor een cadeautje. Tevens is er voor hen warme chocomelk en een speculaas voorzien. Voor de mama’s en de papa’s voorzien we ook een drankje.

Bij heel slecht weer komen we onmiddellijk naar de sporthal in de Pastorijstraat.

Op maandag 11 november beginnen we met onze rondgang aan huis. Jouw bezoekdag vind je op de website van Gezinsbond Dessel. De rondgang start rond 17u00.
Als het echt te hard regent komen we op een andere dag. Onze zwarte pieten en mieten verwittigen jullie via een briefje.

Bij de bezoekjes thuis is er telkens een begeleider om zodat de Sint en zwarte piet de weg niet kwijt geraken. Via de rondgang van de Sint trachten we elk jaar een goed doel te steunen.
Een vrijwillige bijdrage in de beurs van de begeleider is geen must maar wordt van harte gewaardeerd.

Dank bij voorbaat,
Sinterklaas

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Nov 11
Locatie

Dessel

Zo Nov 17
Locatie

Dessel