Webinar: mijn kind kan al swipen, wat nu?

Voor ouders met kinderen tussen 2,5 en 6 jaar. Dit webinar wordt georganiseerd door Veilig Online, een initiatief van Gezinsbond en Child Focus, en past binnen de reeks Webinars rond mediawijsheid in het gezin. Neem een kijkje op https://veiligonline.be/ en ontdek hoe jij als ouder kan omgaan met het online media gebruik van je kind.

Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Sommige tweejarigen swipen alsof ze nooit wat anders gedaan hebben. Andere kinderen kijken amper naar een schermpje. In deze digitale wereld groeien peuters en kleuters op omringd door schermen. De tv, tablet, laptop, smartphone of spelconsole is voor kinderen een toegangspoort naar een leuke activiteit: tekenfilmpje kijken, spelletje spelen, puzzel maken, online voorlezen, dansen, leren over dieren, videobellen met oma en opa...

Hoe zit dat nu met schermtijd voor de allerkleinsten? Wat doen ze erop? Wat is geschikt voor peuters en kleuters? En waar let jij als ouder best op? Dit webinar helpt je op weg.

Veilig online biedt interactieve vormingen aan voor ouders. Hoe kan je als ouder omgaan met de online media die kinderen dagelijks gebruiken?

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten